5 koraka do zdravog osmijeha

Put od prvog kontakta do konačnog osmijeha nikad nije bio brži, lakši i ugodniji.

Zatražite ponudu

Pošaljite nam rendgensku snimku ili nam opišite svoju dentalnu situaciju ( mailom, Facebookom, Viberom ili Whatsappom) kako bi vam na temelju tih informacija ponudili najbolje rješenje u skladu s vašim potrebama

l

Rezervirajte termin besplatnog pregleda

Pošaljite nam upit mailom ili vaš telefonski broj i kontaktirati ćemo vas za termin pregleda koji vam najbolje odgovara. Napraviti ćemo vam 2D/3D snimku i ponudu u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Za naše pacijente iz inozemstva, u suradnji s Krankenkasse (i drugim osiguravajućim društvima) ispunjavamo svu potrebnu papirologiju, na osnovu koje možete ostvariti povrat plaćenog iznosa, čime cijena zahvata može biti niža i do 70% u odnosu na zemlju iz koje dolazite.

Besplatan smještaj za vrijeme zahvata

Naša ordinacija se nalazi između autobusnog kolodvora ( s kojeg polazi i autobus za zračnu luku) i željezničkog kolodvora, a 10 min od centra grada.

 

Kako bi se osjećali sigurno i udobno dok boravite kod nas, osigurali smo vam smještaj u neposrednoj blizini ordinacije, u centru grada, a za vaš automobil čuvanu garažu.

Za vrijeme zahvata

Osjećajte se slobodno pitati sve što trebate, a mi ćemo se pobrinuti da vam boravak u ordinaciji, i izvan nje bude što ugodniji. Na raspolaganju vam je cijeli naš tim stručnjaka, svi potrebni lijekovi i informacije, kako bi se osjećali sigurno kao kod kuće.

 

Z

Nakon stomatološkog zahvata

I dalje vam stojimo na raspolaganju, za sve nedoumice, informacije i redovne kontrolne preglede!

 

O nama


Nadamo se da će vam posjet našim stranicama dati dovoljno snage da napravite pravi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Dali smo sve od sebe da stvorimo sve uvjete kako biste se u našim ordinacijama osjećali udobno i sigurno.

Stoga vas pozivamo da se zadržite na našim stranicama i upoznate s našim timom i radnom okolinom. Uvjereni smo da vam možemo pružiti najbolje rješenje jer - zdrav osmijeh pripada svima!

Strojarska cesta 14, 10000 Zagreb
+ 385 1 77 98 779
+385 91 4555 640
info@dro.hr
Radno vrijeme – Pon-sri-čet od 13-20 sati, uto i pet od 7 do 14 sati

Zatraži besplatnu ponudu


Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit