Garancija

Doživotno tvorničko jamstvo na implantate Nobel Biocare i Astra Tech

Svaki pacijent dobije implantološku knjižicu koja sadrži datum implantološkog zahvatai jedinstveni serijski broj zubnih implantata, kao jamstvo originalnosti i kvalitete.

Jamstvo se odnosi na djelomičan ili potpuni lom implantata. Ukoliko se na implantatima izvrši bilo kakav tip zahvata u drugoj stomatološkoj ordinaciji, garancija prestaje važiti.

U slučaju gubitka implantata, ako ponovna ugradnja implantata nije moguća, pacijent ima pravo na povrat novca u iznosu od 2.000,00 kn

5 godina jamstvo na krunice, mostove i proteze

Jamstvo se odnosi na tehnička oštećenja protetskog rada- lom keramike te pucanje mosta ili proteze.

2 godine jamstvo na ljuskice

Jamstvo se odnosi na djelomičan ili potpuni lom materijala (kompozitnog ili keramičkog)

Jamstvo vrijedi samo ukoliko se pacijent pridržava uputa liječnika i jamstvenih uvjeta.

 UVJETI JAMSTVA:

  • Preventivni stomatološki pregled, najmanje jednom godišnje
  • Redovito održavanje oralne higijene prema uputama doktora dentalne medicine (informacije dostupne na webu i u ordinaciji)
  • Redovito nošenje udlage ukoliko je propisana kao dio terapije
  • Jamstvo se ne odnosi na oštećenja koja su uzrokovana primjenom vanjskih sila (sportovi, nesreća ili nezgoda)ili nakon izlaganja organizma liječenju radioterapijom/ kemoterapijom
  • Jamstvo ne vrijedi ukoliko se mobilni radovi ne skidaju pravilno prema uputi liječnika te za oštećenja uzrokovana nepažnjom pacijenta.

O nama


Nadamo se da će vam posjet našim stranicama dati dovoljno snage da napravite pravi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Dali smo sve od sebe da stvorimo sve uvjete kako biste se u našim ordinacijama osjećali udobno i sigurno.

Stoga vas pozivamo da se zadržite na našim stranicama i upoznate s našim timom i radnom okolinom. Uvjereni smo da vam možemo pružiti najbolje rješenje jer - zdrav osmijeh pripada svima!

Strojarska cesta 14, 10000 Zagreb
+ 385 1 77 98 779
+385 91 4555 640
info@dro.hr
Radno vrijeme – Pon-sri-čet od 13-20 sati, uto i pet od 7 do 14 sati

Zatraži besplatnu ponudu


Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit