Naše ordinacije

Dentalni studio Dr.O je moderna stomatološka ordinacija smještena u samom centru Zagreba, nedaleko autobusnog i glavnog željezničkog kolodvora. Opremljena je najsuvremenijom i najkvalitetnijom stomatološkom opremom (XO CARE) što nam omogućava da ponudimo izvrsnost u svim segmentima. U modernom, novouređenom prostoru, nalaze se četiri suvremeno opremljene ordinacije gdje vam možemo ponuditi izvrsnu uslugu na području estetske i opće stomatologije, implantologije, kirurgije, dijagnostike, stomatološke protetike, parodontologije te ortodoncije.

Odabirom stomatoloških stolaca i prateće opreme danskog proizvođača XO Care, postali smo XO referentni centar izvrsnosti, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Dr.O – Dentalni studio #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

O nama


Nadamo se da će vam posjet našim stranicama dati dovoljno snage da napravite pravi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Dali smo sve od sebe da stvorimo sve uvjete kako biste se u našim ordinacijama osjećali udobno i sigurno.

Stoga vas pozivamo da se zadržite na našim stranicama i upoznate s našim timom i radnom okolinom. Uvjereni smo da vam možemo pružiti najbolje rješenje jer - zdrav osmijeh pripada svima!

Strojarska cesta 14, 10000 Zagreb
+ 385 1 77 98 779
+385 91 4555 640
info@dro.hr
Radno vrijeme – Pon-sri-čet od 13-20 sati, uto i pet od 7 do 14 sati

Zatraži besplatnu ponudu


Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit