Nedostaje vam više zubi - Dentalni studio Dr. O

Nedostaje vam više zubi

Most na implantatima

Most na implantatima je najprikladnije fiksno protetsko rješenje i najprirodniji nadomjestak za vaše prirodne zube, kako po izgledu tako i po funkciji.

Kada u čeljusti nedostaje nekoliko prirodnih zubi, moguće je ugradnjom dva ili više zubnih implantata stvoriti uvjete za izradu zubnog mosta na implantatima.

Na taj se način izbjegava potreba za nošenjem djelomičnih zubnih proteza, jednako kao i brušenje i moguća devitalizacija susjednih zdravih zuba u mostu bez implantata.

Prednost mosta na implantatima:

  • Implantati uz sami zub nadomještaju i korijen zuba koji ima veoma važnu ulogu. Naime na mjestu gdje nedostaje nekoliko zubi nastaje propadanje kosti, preostali zubi se pomiču prema praznom prostoru te dolazi do poremećaja stabilnost cijele čeljusti. 
  • Pacijentu daje osjećaj sigurnosti i samopouzdanja te je puno ugodniji za korištenje od mobilne djelomične proteze
  • Čuva prirodne zube
  • U potpunosti vraća pacijentu funkcionalnost žvakanja, govora i smijanja
  • Estetski rezultati su vrhunski jer most daje prirodan izgled zubi.
  • Ovo rješenje posebno je pogodno za zahvate u stražnjem dijelu usta gdje nam je zbog snage zagriza potrebno stabilno i trajno uporište.
Dro implantati

O nama


Nadamo se da će vam posjet našim stranicama dati dovoljno snage da napravite pravi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Dali smo sve od sebe da stvorimo sve uvjete kako biste se u našim ordinacijama osjećali udobno i sigurno.

Stoga vas pozivamo da se zadržite na našim stranicama i upoznate s našim timom i radnom okolinom. Uvjereni smo da vam možemo pružiti najbolje rješenje jer - zdrav osmijeh pripada svima!

Strojarska cesta 14, 10000 Zagreb
+ 385 1 77 98 779
+385 91 4555 640
info@dro.hr
Radno vrijeme – Pon-sri-čet od 13-20 sati, uto i pet od 7 do 14 sati

Zatraži besplatnu ponudu


Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

© Stomatologija Olajoš | Politika privatnosti