Apartmani za pacijente

“Dobrodošli u Zagreb…

U Zagrebu ćete osjetiti atmosferu velegrada, ali, na sreću njegovih stanovnika i gostiju, i neposrednost osobitih susreta. Od hotela do kazališta, Gornjim gradom ili uskim donjogradskim uličicama, kojima vječna utrka s vremenom nisu ništa oduzeli… sve je to moguće proći pješice i sve budi osobite emocije.

Ima nešto osobito u jesenjem šuštanju lišća dok prolazite Zrinjevcem, u odsjaju plinskih svjetiljaka Gornjega grada i pjesmi uličnih pjevača… ima nešto samo vaše u atmosferi zagrebačkih kavana u predvečerje, kada suton briše dnevne odsjaje, u treperenju svijeća zagrebačke Katedrale ili Kamenitih vrata…

I dok onaj užurbani, poslovni ritam igrom svjetlosti i sjena neprimjetno nestaje, drugi se budi pozivnicom na svevremenske ili moderne kazališne predstave i koncerte, u restorane ili pak klubove za mlade. Zagreb je poseban grad, nikad do kraja ispričana priča, kojoj i vi dodajete svoju čaroliju. Jednostavno, Zagreb ima dušu. A vi, vi imate Zagreb…”

http://www.infozagreb.hr/

Turistička zajednica grada Zagreba

www.infozagreb.hr

Koncertne poslastice u studenom – Kraljevski Concertgebouw orkestar u Lisinskom, ansambl Lado u HNK-u. Bogatim koncertnim programom Zagreb je i u studenome meka za sve ljubitelje ozbiljne glazbe.

Pacijentima i njihovoj pratnji, koji nisu iz Zagreba, a koji borave u našem dentalnom studiju zbog zahvata koji traju nekoliko uzastopnih dana, također nudimo mogućnost boravka u našim apartmanima.

Apartmani se nalaze u centru, 5-10 minuta hoda do glavnog trga Bana Jelačića i katedrale.

Opremljeni su besplatnim WIFI-om, LED TV-om, potpuno opremljenom kuhinjom (hladnjak, perilica suđa, kuhalo za vodu, toster, mikrovalnu pećnicu) i klima uređajem. Kupaonica ima tuš-walk, perilicu rublja, sušilo za kosu i ručnike. Tu su i glačalo i daska za peglanje. Parking je osiguran u čuvanoj garaži kod ordinacije.

O nama


Nadamo se da će vam posjet našim stranicama dati dovoljno snage da napravite pravi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Dali smo sve od sebe da stvorimo sve uvjete kako biste se u našim ordinacijama osjećali udobno i sigurno.

Stoga vas pozivamo da se zadržite na našim stranicama i upoznate s našim timom i radnom okolinom. Uvjereni smo da vam možemo pružiti najbolje rješenje jer - zdrav osmijeh pripada svima!

Strojarska cesta 14, 10000 Zagreb
+ 385 1 77 98 779
+385 91 4555 640
info@dro.hr
Radno vrijeme – Pon-sri-čet od 13-20 sati, uto i pet od 7 do 14 sati

Zatraži besplatnu ponudu


Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit