Iskustva naših pacijenta

Od prve kave u našoj čekaonici, do redovnih kontrolnih pregleda, svaki naš korak je usmjeren vama.

Uvažavanje potreba i preferencija pacijenata, uzimanje u obzir financijske mogućnosti, poticanje pacijenata na izricanje stavova i emocija vezanih za njihovo zdravstveno stanje te suradnja s izabranim stomatologom pri odlučivanju o tretmanu i njegovoj provedbi, ključni su elementi našeg pristupa pacijentima.

I ono najvažnije- briga o pacijentu ne završava završetkom tretmana

Valentina Ormuž, Zagreb


„Jupiii,mogu se smijati...Hvala Dr.O,preslatkim curama Nives i Josipi sto su me nasmijavale,dr.Marini koja ima najnjezniju ruku,Dr.Gadzi koji je zapoceo posao,dr Kubovic koji se mucio sa kanalima...plava,plava,crna...i naravno glavi ove stomatoloske obitelji Dr.O za kojeg bih mogla nabrajati do sutra.Ovo mi je najljepsi dar za Bozic.Hvala svima punooo,punooo!!!“

Domagoj Pavlin


„Nakon xy godina morao sam do zubara što mi i nije nešto što obožavam. Ali pukla petica i kaj sad, nazovi i preživi. Ne da sam preživio nego sam oduševljen.
Dr Marina Gadža je vrhunski stomatolog tak da idem riješiti i ostalo kaj ne štima“

Mirna Pavlaković


„Stručno i ljubazno osoblje cijele klinike, iskreno preporučamo, 2 godisnjakinja koja je s veseljem odradila prvi pregled, pa ćemo sada cijela obitelj biti redoviti pacijenti “

Gđa. Maar


„Dr. Olajošu čestitke na odličnom timu. Ambient, usluga, profesionalnost...sve na nivou, za svaku preporuku!“

Filip Varga


„Odličan tim, stručnost i uslužnost na prvom mjestu! Svakako preporučujem svima. Vidimo se!“

Vesna Mamić Zubčević 


„Ja sam se odlučila na kompletni make over ...
... i sada, tri mjeseca kasnije imam prekrasan novi osmjeh - sve čestitke timu - apsolutna petica svima , ali osobite pohvale Dr.O, Bojanu i Josipi ... hvala“

Sandra Bartolić, Zagreb


„Kad u njihove stručne ruke dođeš,
u koju god sobu da kreneš,
osmjeh na njihovim licima nađeš!
Osmjeh prenesu na lice tvoje
dobiješ plombicu prekrasne bijele boje
a na odlasku pomisliš doći ću ovjde još,
u ordinaciju dr. Olajoš!“

Suzana Maretić, Zagreb

Predivan ambijent i što je najvažnije predivna i stručna ekipa...odkad smo ja i moji klinci otkrili Dr.O više nema straha od posjeta stomatologu, a ako se i pojavi doza straha Dr.O će to ukloniti pjevanjem , a osmijeh stručnog tima će vas natjerati da se i vi smijete ! Svakako preporučam !!!!

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

O nama


Nadamo se da će vam posjet našim stranicama dati dovoljno snage da napravite pravi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Dali smo sve od sebe da stvorimo sve uvjete kako biste se u našim ordinacijama osjećali udobno i sigurno.

Stoga vas pozivamo da se zadržite na našim stranicama i upoznate s našim timom i radnom okolinom. Uvjereni smo da vam možemo pružiti najbolje rješenje jer - zdrav osmijeh pripada svima!

Strojarska cesta 14, 10000 Zagreb
+ 385 1 77 98 779
+385 91 4555 640
info@dro.hr
Radno vrijeme – Pon-sri-čet od 13-20 sati, uto i pet od 7 do 14 sati

Zatraži besplatnu ponudu


Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit