Estetika lica

Na području anti-aging tretmana i tretmana pomlađivanja lica, plazma bogata faktorima rasta se pokazala kao najnovije, sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja.

U našoj ordinaciji koristimo je na 2 načina:

PRGF POMLAĐIVANJE KOŽE PLAZMOM

PRGF-Endoret® (Plasma Rich in Growth Factors – endogeneus regenerative technology) je jednostavno, dugotrajno i neinvazivno rješenje kojim odgađamo proces starenja i kojim prirodno postižemo dugotrajnu regeneraciju tkiva a da ne mijenjamo fizionomiju i izraz lica. 

Postupak je vrlo jednostavan i bezbolan. Pacijentu se u ordinaciji izvadi krv te se iz nje, postupkom centrifuge i frakcioniranja plazme, odvoje krvne stanice i plazma. Tu plazmu, 10 minuta nakon vađenja krvi, injektiramo poput tretmana mezoterapije u cijelo lice (a po želji i dekolte, vrat i ruke) kroz tanke iglice. Plazma sadrži proteine koji stimuliraju i ubrzavaju regeneraciju tkiva, te tako usporavaju starenje kože, a istovremeno popravljaju već učinjenu štetu. 

Faktori rasta izdvojeni iz krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža izgleda mlađe i punije te je potaknuta proizvoditi kolagen i obnavljati se sama

Tretman je 100% je siguran jer se ne koriste umjetno stvoreni kolagen i proteini nego vlastiti, čime eliminiramo alergijske reakcije i nuspojave. (Istraživanja pokazuju da niti u jednom tretmanu u posljednjih 15 godina nije došlo do neželjenih učinaka.)

Tretman je bezbolan budući da se područje koje se tretira prije samog tretmana namaže anestetskom kremom, a kao posljedica uboda iglom tj.mehaničke traume na licu se može pojaviti blaže prolazno  crvenilo koje traje 24 sata. 

Kako bi se postigao željeni rezultat terapije, potrebna su tri tretmana koja se provode u razmacima od mjesec dana, nakon čega je dovoljno ponoviti tretman jednom godišnje.

PRGF tretman može koristiti svatko. Kod mlađih osoba preporuča se za problematičnu kožu i ožiljke od akni, dok kod starijih daje odlične rezultate kod hiperpigmentacija (kože oštećene sunčevim zrakama) i opuštenog tonusa kože, “popravljaju” sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa.

Zašto je PRGF-Endoret® najbolji nekirurški tretman za vaše lice:

R

POTIČE STVARANJE VLASTITE HIJALURONSKE KISELINE

stimulira naše vlastite stanice na prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline tako izbjegavajući tretmane hijaluronskom kiselinom bakterijskog ili animalnog podrijetla.

R

POVEĆAVA KONZISTENCIJU KOŽE

potiče povećanje sekrecije kolagena i elastina, a samim time i povećanje konzistencije i napetosti te smanjenje opuštenosti kože.

R

HIDRATIZIRA

Endoret® (PRGF®) osigurava visoki stupanj hidratacije, zbog čega se smanjuje potreba za drugim površinskim kozmetičkim tretmanima i kremama.
R

SMANJUJE BORE

Efekt filera dobiven tretmanom Endoret® (PRGF®) tehnologije popunjava bore u području primjene..
R

VRAĆA MLADENAČKI SJAJ KOŽI

Koža će biti nahranjena i otpornija na vanjske utjecaje te tako dobiti puniji i mlađi izgled zdravog sjaja

Odgovore na sva pitanja vezano uz tretman plazmom pročitajte na našem blogu.

PLAZMA FILERI

PRGF plazma gel fileri su jedan od najzanimljivijih tretmana koja smo uveli u našu ordinaciju i s ponosom možemo reći da su i iskustva i reakcije naših pacijenata odlični.

Od plazme iz vaše krvi radi se gel koji se zbog svog sastava i funkcije s pravom može nazvati BIO filer.

Naime, u vašoj plazmi se nalaze faktori rasta  koji osim što daju volumen stimuliraju i rast novog kolagena i hijalurona čime pridonose dugoročnim rezultatima pomlađivanja kože.

Postupak je takav da  se nakon vađenja krvi iz nje izdvaja plazma u posebnom uređaju te se zatim zagrijava i zgušnjava i tako nastaje gel koji se injektira u lice u obliku filera, na jednak način kao i hijaluronski dermalni fileri.

Ovisno o stanju kože lica plazma gel fileri mogu biti normalnog i visokog viskoziteta. Normalni se koriste za manje bore dok visoki viskozitet koristimo za dublje bore te izgubljeni volumen lica. 

S obzirom da se koriste vlastiti tjelesni izvori učinak je vrlo prirodan bez ikakve mogućnosti neželjenih nuspojava ili alergijskih reakcija. Ono što posebno oduševljava je to što kada se s vremenom i izgubi efekt filera (6- 12 mjeseci) njegove hranjive vrijednosti i dalje ostaju i razgrađuju se pod kožom hraneći tako vaše lice iznutra još dugo vremena.

Benefit je također i financijski jer se od vaše krvi (30 ml krvi)  mogu dobiti 3ml plazma gela, čime je cjenovno znatno isplativiji od hijaluronskih filera.

Velika preciznost, vještina i izvrsno poznavanje anatomije lica, preduvjeti su za siguran i uspješan estetski tretman i savršen rezultat .

Zato tretman izvodi dr. Anić, diplomirani stomatolog i licencirani stručnjak za estetiku lica.

Cjelokupni tretman  traje sat vremena (konzultacije, analiza kože lica, vađenje krvi, postupak centrufugiranja plazme, nanošenje anestetske kreme)  dok sam zahvat traje 20 min.,  a tretman je potpuno siguran i za vegeterijance i alergičare.

O nama


Nadamo se da će vam posjet našim stranicama dati dovoljno snage da napravite pravi korak ka zdravom i lijepom osmijehu. Dali smo sve od sebe da stvorimo sve uvjete kako biste se u našim ordinacijama osjećali udobno i sigurno.

Stoga vas pozivamo da se zadržite na našim stranicama i upoznate s našim timom i radnom okolinom. Uvjereni smo da vam možemo pružiti najbolje rješenje jer - zdrav osmijeh pripada svima!

Strojarska cesta 14, 10000 Zagreb
+ 385 1 77 98 779
+385 91 4555 640
info@dro.hr
Radno vrijeme – Pon-sri-čet od 13-20 sati, uto i pet od 7 do 14 sati

Zatraži besplatnu ponudu


Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit